fbpx
smudfood-logo-lilla

Brokkoli- og ertesuppe med egg

Uke 45 2023 >

I dag skal du: Varme suppe. Koke egg og steke gresskarkjerner.
Print
Ingen rating enda
Porsjoner 4

Utstyr

  • Kjele
  • Eggkoker eller kjele
  • Stekepanne

Ingredienser

Topping

  • 100 gr erter, frosne
  • 100 gr brokkoli, frossen
  • 4 stk egg
  • 4 ts Sitronolje, evt. sitronsaft
  • 4 ss Grana padanoost
  • 4 ss Gresskarkjerner
  • 4 ss Kokosflak

Brokkoli- & ertesuppe - ferdiglaget

  • 600 gram Brokkoli, frossen Tid: Blomkålsuppe, mere mat
  • 600 gram erter, frosne Tid: Blomkålsuppe, mere mat
  • 4 stk Buljongterning Tid: Blomkålsuppe, mere mat
  • 1 l Vann
  • 500 ml kokosmelk Tid: Blomkålsuppe, mere mat
  • 4 ss Grana padanoost Tid: Blomkålsuppe, mere mat
Porsjoner 4

Let's Cook

Måltid

  • Suppe: Kok opp suppe. De siste 5 min tilsett 100 gr erter, frosne og 100 gr brokkoli, frossen.
    Barnevennlig: Kok pasta på siden med erter og brokkoli. Bruk suppe som pastasaus.
  • Egg: Kok 4 stk egg. Smilende 6 min. Hardkokt: 10 min.
    Barnevennlig: Eggehakk om barna ikke liker kokt egg.
  • Gresskarkjerner: Fres i 4 ss Gresskarkjerner med litt olje og salt i 1-2 min. Har du ristede gresskarkjerner istedenfor rå trenger du ikke gjøre dette.
  • Server med kokt egg i suppen, topp med revet 4 ss Grana padanoost, gresskarkjerner, kokosflak og sitronolje.
    Barnevennlig: Server separert, suppe som pastasaus.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it