Steke halloumi og grønnsaker, varme opp paprikasaus.
Print
Porsjoner
Utstyr
- Kjele eller micro
- Grill eller stekepanne
Ingredienser
Halloumi mixed grill – ferdig kuttet
- 2 stk Halloumi
- 2 stk Squash
- 2 stk Søtpotet
- 4 stk Spisspaprika
Paprikasaus – ferdiglagd, bruk halvparten
- 200 gram Grillet paprika hermetisk, drenert
- 200 gram Passata tomatsaus Mutti
- 50 gram Valnøtter
- ½ dl Kyllingkraft
- ½ boks Røde linser
- ¼ stk Sitron saften
Porsjoner
Let’s Cook
Forberedelser
- Sett grillen eller stekepannen på mediumhøy varme (f.eks. 7 av 9). Legg litt folie på den ene siden av grillen for å varme opp søtpotetene.
Måltid
- Halloumi mixed grill: Legg på paprika og squash først, deretter osten. Stek på grillen til du får en fin stekeskorpe på osten og grønnsakene. Varm opp søtpotetene der det er folie.2 stk Halloumi, 2 stk Squash, 2 stk Søtpotet, 4 stk Spisspaprika
- Paprikasaus: Varm opp i en kjele eller i micro.
Yay – ferdig!
I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes… Tag, you’re it