Ovnsbak laksen, damp asparges, varm opp byggryn og den kremede urtesausen.
Print
Porsjoner
Utstyr
- Kjele eller micro
- Stekepanne
- Stekeovn
Ingredienser
- 4 stk Laksefilet
- Salt
- Pepper
- Hvitløkspulver
Kremet urtesaus – ferdiglagd, bruk halvparten
- 2 ss fersk Gressløk
- 2 ss fersk Persille
- 1,5 dl Matfløte
- ½ dl Kyllingkraft
- 4 ss Meierismør
- 15 gram Valnøtter
- ¼ stk Sitron saften
Byggryn – ferdigkokt
- 2 dl Byggryn
- 4 dl Vann
Siderett
- 500 gram Asparges
- 2 ss Meierismør
Barnevennlige tips
- Ha sausen på siden om ungene ikke liker den
- Ikke krydre laksen
Porsjoner
Let’s Cook
Forberedelser
- Sett stekeovnen på 200 grader
Måltid
- Laks: Tørk av fisken og fjern evt. skinn. Plasser på bakepapir på et stekebrett. Brett den tynne delen av fileten dobbelt slik at den ikke blir tørr.Krydre med salt, pepper og hvitløkspulver. Stek i ovnen på 200 grader i 10 min4 stk Laksefilet, Salt, Pepper, Hvitløkspulver
- Kremet urtesaus: Varm opp i en kjele eller micro
- Byggryn: Varm opp i en stekepanne
- Asparges: Damp i en kjele eller stekepanne med vann og smør i 3 minutter.500 gram Asparges, 2 ss Meierismør
Yay – ferdig!
I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes… Tag, you’re it