fbpx

Pasta e fagioli (pasta & bønner)

Ukesmeny >

I dag skal du: Koke pasta. Steke bønner og grønnsaker.
Print
Ingen rating enda
Porsjoner 4

Utstyr

  • Kjele
  • Stekepanne

Ingredienser

Pasta e fagioli

  • 400 gram pasta Tid: Fersk pasta
  • 390 gram hvite bønner
  • 4 ss Olivenolje, extra virgin
  • 2 ts chiliflakes, kan droppes Barn: Dropp
  • 4 ss Grana padanoost

Grønnsaker

  • 250 gram Cherrytomat
  • 200 gram Frossen brokkoli
Porsjoner 4

Let's Cook

Forbredelser

  • Kok opp rikelig med vann til pasta

Måltid

  • Kok pasta etter anvisning på pakke.
    400 gram pasta
  • Fyll litt vann i en stekepanne, ca. 1 cm høyt. Damp brokkoli under lokk i pannen i ca. 2-3 min.
    200 gram Frossen brokkoli
  • Skyll og drener bønner. Kutt tomater i to. Tilsett tomatene og bønnene i stekepannen sammen med brokkoli. Kok bort vannet, og tilsett olje.
    390 gram hvite bønner, 250 gram Cherrytomat
  • Riv osten. I stekepannen, tilsett kokt pasta, olivenolje, revet ost og chiliflakes.
    Banrvennlig: Dropp chiliflakes.
    4 ss Olivenolje, extra virgin, 4 ss Grana padanoost, 2 ts chiliflakes, kan droppes

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it

Ukesmenyen

søndagsprepp-smudfood
søndagsprepp-smudfood
Torsk i hvit saus, poteter og rødkålsalat
Thai kylling-regnbuesalat med peanøttdressing
Canadisk sweet & sour wok
Lompelasagne med skjulte grønnsaker og bønner

Handleliste