Go Back
+ porsjoner
Halloumi, grillet paprika, squash, aspargesbønner, mixed grill med paprikasaus

Halloumi mixed grill med paprikasaus - uke 22

Porsjoner: 4
Steke halloumi og grønnsaker, varme opp paprikasaus.

Utstyr

  • Kjele eller micro
  • Grill eller stekepanne

Ingredienser

Halloumi mixed grill - ferdig kuttet

  • 2 stk Halloumi
  • 2 stk Squash
  • 2 stk Søtpotet
  • 4 stk Spisspaprika

Paprikasaus - ferdiglagd, bruk halvparten

  • 200 gram Grillet paprika hermetisk, drenert
  • 200 gram Passata tomatsaus Mutti
  • 50 gram Valnøtter
  • ½ dl Kyllingkraft
  • ½ boks Røde linser
  • ¼ stk Sitron saften

Let's cook

Forberedelser

  • Sett grillen eller stekepannen på mediumhøy varme (f.eks. 7 av 9). Legg litt folie på den ene siden av grillen for å varme opp søtpotetene.

Måltid

  • Halloumi mixed grill: Legg på paprika og squash først, deretter osten. Stek på grillen til du får en fin stekeskorpe på osten og grønnsakene. Varm opp søtpotetene der det er folie.
    2 stk Halloumi, 2 stk Squash, 2 stk Søtpotet, 4 stk Spisspaprika
  • Paprikasaus: Varm opp i en kjele eller i micro.