Legg halvparten av svinekjøttdeigen i den varme gryten. Klapp den ned så den blir flat, og får større stekeskorpe. Ikke snu kjøttdeigen før den har fått en fin farge. Det stekeskorpen smaken kommer fra. 700 gram svinekjøttdeig
Mens kjøttdeigen steker kan finkutter du løken. Så tilsetter du løk og fennikelfrø oppi sammen med kjøttdeigen. 1 stk løk, 1 stk løk, 1 ss fennikelfrø
Når kjøttdeigen har stekt på begge siden, legg den til side, og stek den andre halvdelen av kjøttdeigen på samme måte.
Nå kan du kutte de andre grønnsakene i terninger. Når kjøttdeigen har stekt på begge siden, legg all kjøttdeigen tilbake i gryten, og hakk den opp i små biter. 2 stk selleristilker, 1 stk rød paprika, 2 stk gulrøtter
Tilsett de kuttede grønnsakene, salt og pepper oppi gryten sammen med den stekte kjøttdeigen.
1 ts salt, 1 ts pepper
Mens det steker, finkutt kutt valnøtter, eple og persille. Kutt brødet i terninger på ca. 1,5-1,5 cm.
1 stk eple, 1 dl valnøtter, 4 ss fersk persille, ½ stk hvit loff
Tilsett alt oppi gryten, og rør om. Tilsett så tyttebær og litt av kalkunkraften, slik at alt brødet er fuktig, men ikke vått.
1 dl tyttebær, ½-1 dl kraft av kalkun