Go Back
+ porsjoner

Pasta e fagioli (pasta & bønner)

Porsjoner: 4
I dag skal du: Koke pasta. Steke bønner og grønnsaker.

Utstyr

  • Kjele
  • Stekepanne

Ingredienser

Pasta e fagioli

  • 400 gram pasta Tid: Fersk pasta
  • 390 gram hvite bønner
  • 4 ss Olivenolje, extra virgin
  • 2 ts chiliflakes, kan droppes Barn: Dropp
  • 4 ss Grana padanoost

Grønnsaker

  • 250 gram Cherrytomater
  • 200 gram Frossen brokkoli

Let's cook

Forbredelser

  • Kok opp rikelig med vann til pasta

Måltid

  • Kok pasta etter anvisning på pakke.
    400 gram pasta
  • Fyll litt vann i en stekepanne, ca. 1 cm høyt. Damp brokkoli under lokk i pannen i ca. 2-3 min.
    200 gram Frossen brokkoli
  • Skyll og drener bønner. Kutt tomater i to. Tilsett tomatene og bønnene i stekepannen sammen med brokkoli. Kok bort vannet, og tilsett olje.
    390 gram hvite bønner, 250 gram Cherrytomater
  • Riv osten. I stekepannen, tilsett kokt pasta, olivenolje, revet ost og chiliflakes.
    Banrvennlig: Dropp chiliflakes.
    4 ss Olivenolje, extra virgin, 4 ss Grana padanoost, 2 ts chiliflakes, kan droppes