Italiensk squash-grateng
Porsjoner: 4
Klassiske tialienske smaker. Perfekt til å bruke opp tørt brød, eller skorper liggende i fryseren.
Tomatsalat
- 2 stk store tomater
- 2 ss Olivenolje, extra virgin
- 1 ss rødvinseddik
- ½ ts salt
Italiensk squash-grateng
- 1 stk løk
- 2 stk squash
- 1 ss tørket basilikum
- 1 ss tørket oregano
- 400 gr hakkede tomater
- 390 gr kidneybønner
- 2 stk brødskiver
- 200 gr ost
Preppdag
Finhakk og fres 1 stk løk i en gryte. Del 2 stk squash i halvmåner og tilsett sammen med 1 ss tørket basilikum, 1 ss tørket oregano, 400 gr hakkede tomater og 390 gr kidneybønner. La småkoke i ca. 20 min.Kutt 2 stk brødskiver i terninger og rør inn. Hell alt i en ildfast form. Topp med revet 200 gr ost.