fbpx

Italiensk squash-grateng

Klassiske tialienske smaker. Perfekt til å bruke opp tørt brød, eller skorper liggende i fryseren.
Ingen rating enda
Porsjoner 4

Utstyr

  • Stekeovn
  • Kniv
  • Skjærebrett

Ingredienser

Tomatsalat

  • 2 stk store tomater
  • 2 ss Olivenolje, extra virgin
  • 1 ss rødvinseddik
  • ½ ts salt

Italiensk squash-grateng

  • 1 stk løk
  • 2 stk squash
  • 1 ss tørket basilikum
  • 1 ss tørket oregano
  • 400 gr hakkede tomater
  • 390 gr kidneybønner
  • 2 stk brødskiver
  • 200 gr ost
Porsjoner 4

Let's Cook

Preppdag

  • Finhakk og fres 1 stk løk i en gryte. Del 2 stk squash i halvmåner og tilsett sammen med 1 ss tørket basilikum, 1 ss tørket oregano, 400 gr hakkede tomater og 390 gr kidneybønner.
    La småkoke i ca. 20 min.
    Kutt 2 stk brødskiver i terninger og rør inn. Hell alt i en ildfast form. Topp med revet 200 gr ost.

Spisedag

  • Squash-grateng: Varm i stekeovnen på 220 grader med grillelement i ca. 15 min.
  • Tomatsalat: Kutt 2 stk store tomater i terninger. Bland sammen med 2 ss Olivenolje, extra virgin, 1 ss rødvinseddik og ½ ts salt.
    Server på en seng med spinat eller annen salat, om du har.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it

Ikke gå glipp av smude oppskrifter for middag på 15 min

Få oppskrifter rett i innboksen. Bli med i SmudFood Inner Circle – helt gratis!

Epost *
Fornavn