fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.

Dette er SmudFood

Hei!

Hei!

Jeg heter Helene og er SmudFood-grunder. Jeg brenner for sunn og rask mat laget fra bunn.

Mat er kjærlighet

Jeg tror at det beste du kan gjøre for de du er glad i er å gi de sunn og god mat.

Derfor utviklet jeg SmudFood, slik at alle kan sette middag på bordet på bare 15 min i hverdagene.

Rask og sunn søtpotetlasagne på 15 min med SmudFood

Slik fungerer SmudFood

SmudFood er en smud måte å gjøre matprepp på (altså, matprepp trenger ikke bety kylling med ris og brokkoli hver dag 😝).

Hver uke får du ukesmeny med fem oppskrifter, handleliste og instruksjon for søndagsprepp.

På søndag bruker du en times tid (halvannen om du ikke er rask på kjøkkenet), på å kutte råvarer, lage supper, sauser eller forsteke noen retter.

Og på selve dagen du skal lage middagen så tar det maks et kvarter. Magisk!

I tillegg er det sykt mye mindre oppvask. Bonus!

Kremet kyllingsuppe på 15 min med SmudFood

Travel uke, eller andre middagsplaner?

Etter lansering så jeg fort at det ikke er èn løsning som passer til alle. Folk er jo forskjellig 😃

Derfor har jeg utviklet to ulike menyer – du har tilgang til begge to til enhver tid.

  • Vanlig meny
  • Tre-dagersmeny for uker du er ekstra travel eller har andre middagsplaner
Sunne og raske italienske kjøttboller og pasta på 15 min med SmudFood

Hva er det til middag?

At et så lite spørsmål kan skape så mye stress. Jeg vet akkurat hvordan det føles!

Som alle andre har jeg og mannen min Andrew (fra Canada) sykt travle dager med jobb og barn. 

Selvom jeg elsker å lage mat ble plutselig middagsbordet fullt av ultraprosessert ferdigmat.

Det jeg ønsket meg var sunne og raske middager laget fra bunn, uten stress.

Høres det kjent ut?

Tidsklemma er ikke noe tull! Men, heldgivis fant jeg på SmudFood

 

Sjekk hva slags mat du får 👇

Grunder av SmudFood Helene Johansen Facchini sammen med mannen Andrew Facchini og barna. Barnas ansikt er pikselert for å beskytte privatlivet.

Gode råvarer i sentrum

Med en svigerfar fra Italia, svigermor fra Nederland, studier i Australia og mange års reising har jeg utviklet min egen internasjonale matlagingsstil der gode råvarer står i sentrum.

Du kan rett og slett ikke lage bedre mat enn ingrediensene du bruker.

Typiske retter du finner på ukesmenyen:

  • Italienske familieoppskrifter (pasta, pizza, gryter)
  • Asiatiske curry og stir fry
  • Mexicansk (ja, vi snakker taco i alle varianter!)
  • Husmanskost (kjøttkaker, fiskegrateng, gryter og supper)
  • Annen digg mat fra andre deler av verden

Skjulte bønner og linser

Å gjemme ekstra grønnsaker, linser, bønner og nøtter i både sauser og supper har etterhvert blitt en spesialitet – og ingen unger har oppdaget det enda!

En skje med italiensk kjøttbolle og pennepasta med parmesan og revet basilikum. En hvit bolle nedenfor med italienske kjøttboller og pasta penne med grønnsaker i en hvit bolle på rød bakgrunn

Hva kan bli bedre?

Det som har funket for meg, og maten jeg liker, er ikke nødvendigvis det samme for andre. Jeg vil gjerne forbedre og videreutvikle SmudFood sånn at DIN hverdag kan bli enda bedre.

Gi meg gjerne tilbakemelding på metode, oppskrifter, funksjoner du ikke trenger, eller funksjoner du savner.

Sharing is caring <3

Svin og hvite bønner i en rosèsaus, med dampet rødkål som fyller halve bollen. Fersk basilikum på toppen.
Matprepp trenger ikke være kjedelig. Med matprepping kan du få gode og billige hverdagsmiddager på kort tid.

Matprepp

Matprepp eller “meal prepping” betyr å forhåndslage mat, slik at middag er klar rask. Se ukemenyer og tips for matprepp for hele familien.

Les mer »

Hverdagstips

Matprepp trenger ikke være kjedelig. Med matprepping kan du få gode og billige hverdagsmiddager på kort tid.

Matprepp

Matprepp eller “meal prepping” betyr å forhåndslage mat, slik at middag er klar rask. Se ukemenyer og tips for matprepp for hele familien.

Les mer »