Chicken fingers med søtpotetfries og sweet chili-rømmedipp
Porsjoner: 4
Crispy utenpå, saftig inni - perfekt når du har lyst på noe ekstra digg.
Stekepanne
Bolle
Stekeovn 250 grader
Stekebrett med bakepapir
Grønnsaker
- 400 gr frosne grønnsaker
- 2 ss meierismør
Kyllingstrips
- 600 gr kyllingfilet
- 2 stk egg
- 2 ss maisena
- 1 ts salt
- 2 dl panko brødsmuler
Søtpotetfries
- 2 stk søtpotet
- 2 ss rapsolje
- 2 ss maisena
Sweet chili rømme-dipp
- 150 gr rømme
- 2 ss sweet chilisaus
Preppdag
Fries: Skrell og kutt 2 stk søtpotet til fries. Kok i ca. 1 min. Skyll godt i kaldt vann, legg på kjøkkenhåndkle og klapp forsiktig tørre.Lagre i kjøleskap opp til 5 dager. Kylling: Visp sammen 2 stk egg, 2 ss maisena og 1 ts salt.Del 600 gr kyllingfilet i strimler. Legg oppi eggblandingen.Lagre i kjøleskap opp til 5 dager.