fbpx
Hjemmelaget Fiskekaker med ertepure og smørstekt potet
Vurder oppskrift
Lagre i favoritter
Se bilder
Porsjoner +

Utstyr

  • Stekepanner
  • Stekeovn 200 grader
  • Kjele
  • Foodprosessor
  • Stavmikser

Ingredienser

Ertepure

  • 500 gr frosne erter

  • 1 dl fløte

  • 2 ss meierismør

  • 1 ss soyasaus

  • ½ stk sitron, saften

Gulrotsalat

  • 4 stk gulrot

  • 1 ss eddik

  • 1 ss Olivenolje, extra virgin

  • 1/2 ts salt

Potet

  • 8 stk potet med skall

Fiskekaker

  • 800 gr fersk hyse eller koljefisk

  • 2 ts salt

  • 4 dl h-melk

  • 2 ss potetmel

  • ½ ts muskatnøtt

  • ½ ts pepper

  • 2 ss gressløk, kan sløyfes

Lagemodus

Tidshack

0% unnagjort

Preppdag: 3 steg

Potet
Fiskekaker

Spisedag: 4 steg

Fiskekaker
Smørstekt potet:
Ertepure
Gulrotsalat

Ikke gå glipp av smude oppskrifter for middag på 15 min

Få oppskrifter rett i innboksen. Bli med i SmudFood Inner Circle – helt gratis!

Epost *
Fornavn