Italiensk Lammeskank og lammeragu
Vurder oppskrift
Lagre i favoritter
Se bilder
Per rett +

Utstyr

  • Stekeovn
  • Gryte som kan settes i ovnen
  • Kniv
  • Kjele
  • Skjærebrett
  • Blender eller stavmikser

Ingredienser

Kopier

Italiensk lammeskank

  • 4 stk lammeskank

  • 2 ss meierismør

  • 2 ss Olivenolje, extra virgin

  • 2 stk løk

  • 4 stk gulrot

  • 125 gr stangselleri

  • 4 stk hvitløksfedd

  • 400 gr passata

  • 2,5 dl rødvin

  • 5 dl kjøttkraft

  • 2 ts salt

  • 1 ss brunt sukker

  • 2 stk laubærblad

Blomkål- & sellerirotpure

  • 1 stk Blomkål

  • 1 stk Sellerirot

  • 4 ss meierismør

  • 1 dl matfløte

  • 1 ss soyasaus

  • 1 ts salt

  • 1 ts sukker

Italiensk lammeragu

  • 400 gr passata

  • 1 dl h-melk

  • 100 gr Grana padanoost

Behold skjerm på

Tidshack

0% unnagjort

Preppdag: 4 steg

Lammeskank
Blomkål- og selleirotpure

Spisedag: 3 steg

Lammeskank
Blomkål- og sellerirotpure
Lammeragu