fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.
Hvit suppe av blomkål og sellerirot i en svart bolle. Stekt blomkål i midten, salvie i biter og en snurr med olivenolje

Blomkålsuppe med hvite bønner

Ekstra mettende blomkålsuppe med hvite bønner og cashewnøtter. Perfekt til å fryse ned.
Ingen rating enda
Porsjoner 4

Utstyr

  • Kjele
  • Blender eller stavmikser
  • Stekepanne
  • Kniv
  • Skjærebrett

Ingredienser

  • 1 stk Blomkål evt. frossen el. ferdig kuttet
  • 390 gram Hvite bønner hermetiske
  • 200 gram Cashewnøtter
  • 1,5 dl Matfløte
  • 2 l Utvannet buljong
  • ½ stk Sitron, saften
  • ½ ts Salt
  • ½ ts Pepper

Topping

  • 1 stk Blomkål, for suppetopping evt. frossen el. ferdig kuttet
  • 2 ss Meierismør
Porsjoner 4

Let's Cook

Preppdag

  • Kutt blomkål i store biter og kok til mør (ca. 15 min)
    1 stk Blomkål
  • Hell av vannet på blomkål og legg i blender.
    Tilsett matfløte, cashewnøtter, sitronsaft, hvite bønner, salt, pepper og utvannet buljong. Kjør glatt. Avkjøl og lagre i kjøleskap.
    Bruker du stavmikser tilsetter du alt i kjelen du kokte blomkålen.
    390 gram Hvite bønner hermetiske, 200 gram Cashewnøtter, 1,5 dl Matfløte, ½ stk Sitron, saften, ½ ts Salt, ½ ts Pepper, 2 l Utvannet buljong

Spisedag

  • Varm opp suppa under lokk. Rør om av og til.
  • Kutt blomkål i biter. Stek i ca. 10 min med smør.
    1 stk Blomkål, for suppetopping, 2 ss Meierismør
  • For servering, ringle over olivenolje og topp med stekt blomkål.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it