fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.

Lompequesadilla med kjøtt og bønner

Uke 50 2023 >

I dag skal du: Fylle og steke quesadilla. Lage sidesalat
Ingen rating enda

Tidshack

Porsjoner 4

Utstyr

  • Stekepanne
  • Kniv
  • Skjærebrett

Ingredienser

Sidesalat

  • 300 gr mais, hermetisk
  • 100 gr salat
  • 200 gr cherrytomat
  • 2 stk avocado
  • 4 ss Olivenolje extra virgin
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ss lønnesirup
  • ½ ts spisskummen
  • Salt

Lompequesadilla

  • 8 stk speltlomper
  • 200 gr gulost
  • 4 ss rømme
  • 4 ss fersk koriander, kan sløyfes

Tacokjøtt & bønner

  • 400 gr kjøttdeig
  • 230 gr kidneybønner, hermetisk
  • 400 gr hakkede tomater, mutti
  • 3 ss Smud tacokrydder
Porsjoner 4

Let's Cook

  • Quesadilla: Sett stekeovn på 100 grader. Legg Salt på benken.
    Legg tacokjøtt på den ene halvsiden. Topp med revet ost. Brett og stek i stekepanne til gyllen, ca. 2 min per side.
    Hold de som er stekt varme i ovnen.
    Barnevennlig: Lompequesadilla med valgfritt fyll. Rull evt. kjøtt og bønner til små boller og server på siden.
  • Sidesalat: Bland sammen 2 stk avocado, 200 gr cherrytomat, 4 ss Olivenolje extra virgin, 1 stk lime, saftenog salt.
    Vask og kutt 100 gr salat. Skyll og renn av 300 gr mais, hermetisk. Bland sammen med med dressingen.
  • Server gjerne quesadilla med rømme og fersk koriander på toppen.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it