fbpx
Nonna Facchini’s italienske kjøttboller i tomatsaus
Vurder oppskrift
Lagre i favoritter
Se bilder
Porsjoner +

Utstyr

  • Gryte
  • Foodprosessor

Ingredienser

Tomatsaus til kjøttboller (skjulte grønnsaker)

  • 2 ss Olivenolje, extra virgin

  • 2 stk løk

  • 4 stk gulrot

  • 6 stk stangselleristilk

  • 8 stk hvitløksfedd

  • 4 l Passata tomatsaus

  • 400 gr tomatpure

  • 4 dl kjøttkraft

  • 4 ss tørket Oregano

  • 4 ss tørket Basilikum

  • 2 ss fersk Persille, kan sløyfes

  • 100 gr Grana padanoost

  • 1 ss salt

Italienske kjøttboller

  • 1 kg kjøttdeig

  • 1 kg svinekjøttdeig

  • 5 stk Egg

  • 300 gr Grana padanoost

  • 3 dl Brødsmuler, panko

  • 1 potte Fersk persille, kan sløyfes

  • 1 dl Tørket Oregano

  • 2 ss Salt

  • 2 dl Olivenolje, extra virgin

Lagemodus

Tidshack

0% unnagjort

Preppdag: 2 steg

Tomatsaus (skjulte grønnsaker)
Nonna Facchinis kjøttboller

Spisedag: 1 steg

Saus og kjøttboller

Ikke gå glipp av smude oppskrifter for middag på 15 min

Få oppskrifter rett i innboksen. Bli med i SmudFood Inner Circle – helt gratis!

Epost *
Fornavn