fbpx
Satay kyllingspyd med peanøttsaus, kachumbersalat og soccabrød
Vurder oppskrift
Lagre i favoritter
Se bilder
Porsjoner +

Utstyr

  • Stekepanne

Ingredienser

Soccabrød

  • 2,5 dl kikertmel

    Barn:Pitabrød, angelmark, Coop

  • 2,5 dl vann

  • 2 ss Olivenolje, extra virgin

  • 1/2 ts salt

Kyllingsatay

  • 600 gr kyllinglårfilet

  • 2 ts red curry paste

  • 2 ss karripulver

  • 1 ts sukker

  • 1 ts salt

  • 1,25 dl kokosmelk

Kachumbersalat

  • 1 stk agurk

  • 1 stk rødløk

  • 2 stk store tomater

  • Tidshack:250 gr Råkostmix

  • 1 stk mango

  • 1 stk rød chili, kan sløyfes

  • 4 ss Olivenolje, extra virgin

  • 1 ss spisskummen

  • 1 stk lime, saften

  • ½ ts salt

  • 4 ss fersk koriander, kan sløyfes

Peanøttsaus

  • 1 dl Organisk peanøttsmør

  • 1 ss soyasaus

  • 1 ss lønnesirup

  • 1 ss eplecidereddik

  • ½ ts salt

  • 1,25 dl kokosmelk

  • 2 ss kokende vann

Lagemodus

Tidshack

0% unnagjort

Preppdag: 3 steg

Soccabrød
Sataykylling
Peanøttsaus

Spisedag: 3 steg

Sataykylling
Soccabrød
Kachumbersalat

Ikke gå glipp av smude oppskrifter for middag på 15 min

Få oppskrifter rett i innboksen. Bli med i SmudFood Inner Circle – helt gratis!

Epost *
Fornavn