fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.

Balsamicokylling med maispure og pasta limone

Italiensk klassisker møter canadisk maispure - match made in heaven.
Ingen rating enda
Porsjoner 4

Utstyr

  • Stekepanne
  • Kjele

Ingredienser

Sitron- & hvitløkspasta

  • 200 gr pasta
  • 1 stk sitron, saften og skallet
  • 4 ss meierismør
  • 4 stk hvitløksfedd
  • 200 gr spinat

Balsamicokylling

  • 400 gr kylling
  • 2 ss balsamicosirup
  • 2 ss Olivenolje extra virgin
  • 1 ts salt

Maispure

  • 290 gr mais
  • 1 ss meierismør
  • 1 dl matfløte
  • ½ stk kyllingbuljongterning
Porsjoner 4

Let's Cook

Preppdag

  • Maispure: Kok i ca 10 min: 290 gr mais, 1 ss meierismør, 1 dl matfløte og ½ stk kyllingbuljongterning. Lag en chucnky konsistens med stavmikser.
  • Balsamicokylling: Bland sammen 2 ss balsamicosirup, 2 ss Olivenolje extra virginog 1 ts salt,
    Skjær 400 gr kylling i tynne skiver på langs, slik at du får flere tynne fileter. Bland sammen med marinaden.

Spisedag

  • Pasta: Kok 200 gr pasta etter anvisning på pakken.
  • Kylling: Stek kyllingen på høy varme i en stekepanne, ca. 2 min per side under lokk. Skru ned til medium varme, og stek videre i ca. 4 min. La hvile 5 min før servering.
  • Saus: Skrell og riv 4 stk hvitløksfedd på rivjern. Fres i stekepanne på lav varme med 4 ss meierismør.
    Riv skallet på sitron. Tilsett 200 gr spinat, sitronskall og saften fra sitronen i stekepanne sammen med ferdigkokt pasta.
    Barnevennlig: Legg litt pasta til siden uten saus.
    Server med revet grana padanaoost og maiskrem.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it