fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.

Havrepizzabunn

5 fra 1 stemme
Porsjoner 4

Utstyr

  • Foodprosessor
  • Stekeovn på pizzafunksjon (varmluft med ekstra undervarme) på 220-250 grader.

Ingredienser

Pizzabunn av havre (4 porsjoner = 1 stk langpannepizza)

  • 100 gram Cottage cheese
  • 2 stk Egg
  • 200 gram Havregryn
  • ½ ts Bakepulver
  • ½ ts Salt

Pizzasaus

  • 4 ss Hakkede tomater, mutti
Porsjoner 4

Let's Cook

Preppdag

  • Sett stekeovnen på 220 grader.
    I en foodprosessor, tilsett cottage cheese, havregryn, egg, salt og bakepulver.
    Kjør du til få en glatt og tykk røre/deig.
    Hell røren på et stekebrett med bakepapir. Legg et bakepapir på toppen, og kjevle ut. Fjern det øverste bakepapiret.
    Stek på 220 grader i 10 minutter. Avkjøl og lagre i kjøleskap. Evt. legg på saus og topping.
    100 gram Cottage cheese, 2 stk Egg, 200 gram Havregryn, ½ ts Salt, ½ ts Bakepulver

Spisedag

  • Pizza: Smør på hakkede tomater i et tynt lag på pizzabunnen. Legg på ost, deretter d toppingen, og krydder som timian, oregano, basilikum etc.
    Stek pizza på nederste rille i stekeovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet.
    Barnevennlig: La barna lage sin egen del av pizza med valgfri topping.
    4 ss Hakkede tomater, mutti
  • Ta ut pizzaen og la den hvile et par minutter på en rist slik at bunnen holder seg sprø. Pensle skorpen med olivenolje og dryss over ferske urter om du har.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it