fbpx
smudfood-logo-lilla
Søk
Close this search box.

Pulled beef taco barbacoa

Lage dine egne tortilla? Sjekk oppskriften >

Taco barbacoa, vi snakker EKTE taco - pulled beef om du vil, saftig og skikkelig smakfullt.
Ingen rating enda
Porsjoner 8

Utstyr

  • Gryte

Ingredienser

  • 800 gr høyrygg
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 1 ss røkt paprikapulver
  • 1 ss korianderpulver
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 1 ts brunt sukker
  • 3 stk laubærblad
  • 1 stk lime, saften
  • 2 ss eplecidereddik
  • ½ dl kjøttkraft
  • 400 gr hakkede tomater, mutti
  • 4 ss fersk koriander
Porsjoner 8

Let's Cook

  • Brun 800 gr høyrygg i en stor gryte med 1 ss rapsolje.
  • Finhakk 1 stk løk og 1 stk chili. Brun sammen med kjøttet.
  • I mellomtiden forbereder du ½ dl kjøttkraft og måler opp krydder: 1 ss røkt paprikapulver, 1 ss korianderpulver, 1 ss spisskummen, 1 ss tørket oregano, 1 ts salt, 1 ts brunt sukker, 3 stk laubærblad
  • Når kjøttet er brunet på alle kanter, legg til siden. Hell oppi krydder, og fres sammen med løken i et par minutter (når du steker krydderne uten væske får du max smak!)
  • Hell over kjøttkraften, 400 gr hakkede tomater, mutti og 2 ss eplecidereddik.
    Bland godt og legg kjøttet tilbake. Sett på lokk og la småputre på lav varme i ca. 3 timer.
  • Mos kjøttet med hackit eller lignende. Tilsett finhakket 4 ss fersk koriander og 1 stk lime, saften.
    Server med tortilla, rømme, syltet rødløk og guacamole.

Yay - ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes... Tag, you're it