fbpx

Smørdampet aspargesbønner med skivede mandler

Picture of Helene Facchini

Helene Facchini

Hei 👋 Les om meg og SmudFood

Aspargesbønner er det perfekte tilbehøret til en hver festmiddag, og spesielt til Thanksgiving.

Spørdampet, og dermed stekt i smør med skivede mandler. Sykt enkelt, og sykt godt.

Vil du ha litt variasjon kan du bruke rosenkål istedenfor.

Thanksgiving-oppskriftshefte

Festmåltid uten stress! Få alle oppskriftene og prepp i et enkelt hefte

 

Raske og lage, og godt tilbehør til alle festmiddager.
Ingen rating enda
Porsjoner 10

Utstyr

  • Kjele

Ingredienser

  • 800 gram aspargesbønner
  • 8 ss meierismør
  • 100 gram skivede mandler
Porsjoner 10

Let’s Cook

  • Kok opp litt vann og smør i en stor stekepanne eller kjele.
    8 ss meierismør
  • Damp aspargesbønnene i 3-5 min
    800 gram aspargesbønner
  • Renn av vannet. Du kan gjerne slenge de tilbake i kjelen med litt smør.
  • Topp med skivede mandler, og gjerne revet parmesan og litt fersk sitron.
    100 gram skivede mandler

Yay – ferdig!

I like hugs, and I love kisses. But what I really love is help with the dishes… Tag, you’re it

Kanskje er du også interessert i dette?

Ikke gå glipp av smude oppskrifter for middag på 15 min

Få oppskrifter rett i innboksen. Bli med i SmudFood Inner Circle – helt gratis!

Epost *
Fornavn